SodaPup Mandala aktivointikuppi, sininen

Varastossa

19,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postipaketti (Nouto Postista) 4,90 €, Postin kotiinkuljetus 8,90 €

SodaPup Mandala koiran virikekuppi sopii loistavasti koiran aktivointiin sekä avuksi syömisen hidastamiseen ruokaansa ahmiville koirille ja kissoille.

 

SodaPup Mandala aktivointikuppi on kaunis kukkamainen koiran aktivointikuppi, jonka "terälehdet" muodostavat lokeroita, joihin koiran aterian voi annostella. Erilaisten raaka-aineiden ja koostumuksien avulla voit koristella ja toteuttaa annoksesta herkullisen näköisen aterian lemmikillesi.

Mandala aktivointikuppia voit käyttää päivittäin ahmimisenestokuppina tai erityisesti aktivointikuppina koiran virikkeistämiseen sekä koiran palkitsemiseen ja hemmotteluun. Kuppiin voit laittaa sekä koiran tai kissan kuivaruokaa että märkä- ja raakaruokaa tai herkutteluun esim. lemmikille tarkoitettuja herkkutahnoja, maustamatonta jogurttia, piimää, kermaviiliä, maapähkinävoita jne...

Mandala aktivointialusta voidaan myös pakastaa, joten voit tarjoilla siitä koirallesi kesähelteillä viilentävän herkun.

Mandala virikekuppi on helppo pitää puhtaana tiskaamalla se lämpimällä vedellä ja tiskiaineella, mutta kupin voi pestä myös astianpesukoneen yläkorissa.


SodaPup Mandala on halkaisijaltaan noin 20 cm ja kupin korkeus noin 2 cm.

SodaPup virikekupit ovat kestäviä ja jämäkkiä rakenteeltaan ja ne on valmistettu elintarvikelaatuisesta TPE -materiaalista. Valmistettu Yhdysvalloissa.


SodaPup virikekupit eivät ole leluja. Valvo aina koiraasi sen syödessä SodaPup -alustalta. Jos alusta jostain syystä rikkoutuu, poista se käytöstä välittömästi.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Aktivointi- ja virikekupit, Muovi- ja melamiinikupit, Muut kupit ja tarvikkeet, Kuppitelineet ja ruokailualustat, Ruokakupit ja tarvikkeet, Tassukauppa.fi