KOIRAT

KOIRAT

Meiltä löydät laajan valikoiman tarvikkeita koirille karvoihin ja kokoon katsomatta, mm. Nobby tuotteet, kotimaiset RAUH puruluut, Luonnollinen Kamu pesuaineet sekä Jämpti koiratarhat ja -elementit ja Jämpti koirankoppi. Koiranruokaa edullisissa tarjous säästöpakkauksissa sekä isommissa erissä edullisesti lavalla suoraan kotiin toimitettuna. Suosittuja tuotteitamme ovat myös esim. NBF Turkinkuivaajat, trimmauspöydät, pop up näyttelyteltta sekä Carlson ja Vipstore koiraportit.


Puruluut ja herkut

Puruluut ja herkut

Meiltä löydät mm. laajan valikoiman kotimaisia RAUH -puruluita ja herkkuja, treeninameja, erilaisia makupaloja sekä dental -herkkuja.

Koiran lelut

Koiran lelut

Meiltä löydät paljon erilaisia koiran leluja niin leikkeihin, aktivointiin kuin harrastuksiinkin.

Pedit ja makuualustat

Pedit ja makuualustat

Valitse koirallesi oma lepopaikka; muhkea reunallinen peti, ortopedinen koiranpeti, koiran pesä tai mökki tai vaikka Foxy Fur makuualusta!

Koti ja asuminen

Koti ja asuminen

Koiratarvikkeita kotiisi; olisiko aika uusia koiran ruokakupit, eteiseen imukykyinen kuramatto tai puhtaanapitoon kotimaisia Kamu-tuotteita?
 

Koiraportit ja pentuaitaukset

Koiraportit ja pentuaitaukset

Runsas valikoima erilaisia lemmikkiportteja ja -aitauksia, joiden avulla on kätevä rajata koiran aluetta tarpeen mukaan.

Tapio kyttäyspaali

Tapio kyttäyspaali

Tapio Kyttäyspaali on täysin uudenlainen Suomessa valmistettu riistan kyttäyskoppi, jossa metsästäjä on piilossa riistalta.