Isle Of Dogs N°12 Dry/Sensitive Skin Shampoo 250ml

Ei varastossa

Alin 30pv hinta

19,53 €
16,74
Säästät 14 %
1 l = 66,96 €
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postipaketti (Nouto Postista) 4,90 €, Postin kotiinkuljetus 8,90 €
1 l = 66,96 €

Isle Of Dogs N12 Dry/Sensitive Skin shampoo on rauhoittava ja parantava shampoo kutisevalle, hilseilevälle, kuivalle iholle sekä vaikeiden iho-ongelmien hoitoon.

 

Erittäin täyteläinen koostumus, joka sisältää runsaasti ihoa rauhoittavia ja ravitsevia rasvahappoja kylmäpuristetusta helokkiöljystä (3%). Sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja (Omega 6).

Isle of Dogs -tuoteperhe on suunniteltu erityisesti turkinhoidon ammattilaisten ja vaativien harrastajien ja kasvattajien tarpeet huomioiden. Tuotteet perustuvat luonnollisten helokkiöljyn ja kuningatarhyytelön ainutlaatuiseen koostumukseen, joilla on todettu olevan hyödyllisiä vaikutuksia kaikkien koirarotujen ihon sekä turkin terveyteen. Helokkiöljyä ja kuningatarhyytelöä käytetään lähes kaikissa Isle of Dogs -turkinhoitotuotteissa. Shampoot, hoitoaineet ja hoitavat sprayt ym. toimivat parhaiten, kun niitä käytetään yhdessä erityisenä turkinhoito-ohjelmana.

Kylmäpuristettu helokkiöljy (EPO, evening primrose oil) sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten gammalinoleenihappoa (GLA). Helokkiöljy hoitaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa ja ylläpitää luonnollista rasvakerrosta. Helokkiöljy valmistetaan ilman kemikaaleja mekaanisesti puristamalla, joka on hellävaraisin ja luonnollisin öljynvalmistusmenetelmä. Kuningatarhyytelö on yksi luonnon puhtaimmista proteiinimuodoista. Se sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä A-, C-, D-, E- ja K-vitamiineja. Lisäksi se sisältää tärkeitä mineraaleja, kahdeksaatoista aminohappoa ja muita tärkeitä ainesosia, kuten nukleiinihappoja (DNA ja RNA).

Laimennussuhde 1:10

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Isle Of Dogs, OUTLET